Vi i Herregård & SAA AS har en lidenskap for interiør og dekorasjon!

Siden 1998 har Herregård Design AS vært en ledende grossist drevet av lidenskap for interiør og dekorasjon. Herregård Design AS leter konstant etter nye trender over hele verden og finner inspirasjon i fremmede kulturer i land på andre kontinenter. Vi i Herregård Design AS er veldig opptatt av form og farge slik at våre produkter fremstår som ett ikon i ditt hjemmet.

 

Som en liten bedrift med aktive eiere har Herregård Design AS frihet til å bli ledet av vår egen smak, intuisjon og følelse, alltid med oppmerksomhet for det kommersielle aspektet. Denne metoden ser ut til å bli verdsatt og ga Herregård Design AS en ledende posisjon i det norske markedet. Herregård Design AS har siden starten alltid vært opptatt av kvalitet til riktig pris. Vi har i dag en stor kolleksjon som inneholder alt fra tekstil til møbler, stearinlys og pynte ting.

 

Vi er en bedrift med aktive eiere har vi mye driv og ambisjoner, vi ønsker å være så nær kundene som overhode mulig. På bakgrunn av dette vil du alltid finne Herregård Design AS på gave & interiør messen på Lillestrøm to ganger i året. Men vi ønsker deg like gjerne velkommen til vårt show room i Larvik, her kan du se hele vår kolleksjon til en hver tid. Herregård Design AS har siden 2007 også vært agent / distribusjon for Jolipa, du vil også finne store deler av denne kolleksjonen hos oss.

Herregård Design AS skiller seg videre ut i markedet gjennom en klar visjon, et omfattende sortiment, konsepter som blir hits, egne varemerker som Herregård og HD collection.

Våren 2015 fusjonerte Herregård Design AS med SAA AS. Det nye juridiske navnet er nå Herregård & SAA AS

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.